This is a Dutch forum, English speaking people (but also Dutch people) could go to the English website, linked in the header from this -forum.

Denk goed na over je gebruikersnaam, want vanwege bandbreedte gebruik is het niet mogelijk om je gebruikersnaam te veranderen.

Algemene regels
- Dit is een forum voor alle leeftijden. Zorg dus dat inhoud die je schrijft geschikt is voor alle leeftijden!
- Gebruik geen scheldwoorden en vloek ook niet op elkaar. Liever ook geen schuttingtaal.
- Net als op het schoolplein wordt gepest hier niet geaccepteerd!
- Probeer in on-topic te reageren. Geen zin? Dan is hiervoor het off-topic gedeeelte.
- Ga niet dubbel posten. Daarvoor bestaat de "edit" knop! Uitzondering is, als er dagen lang (minimaal 3) niet gereageerd is en je toch iets toe te voegen hebt. Bij JESC topics bestaat er geen minimum, mits het wél over echte nieuwtjes gaat!
- Grote signatures kunnen tot irritatie leiden. Daarom graag niet groter dan 640x250.
- Het forum is voor IEDEREEN. Accepteer elkaar, zoals je bent.

Consequenties bij overtreding:
- Bij herhaaldelijke overtreding, wordt je account geblokkeerd of verbannen.
- Berichten met sexuele inhoud, niet geschikt voor minderjarigen, wordt je account meteen permanent verbannen!
- Als we twijfelen, of een gebruiker wel eerlijk is over zijn of haar leeftijd, zullen we dit herkenbaar maken, door hun gebruikersstatus aan te passen. Iedereen kan deze wijziging zien, door de woorden 'Onbekend lid' onder de naam van deze gebruiker.
Wie houden een oogje in het zeil?
Ken is beheerder van Junioreurovisie.NL en heeft dus ook de verantwoording over het forum. Ook wijst Ken enkele moderatoren toe, die hem ondersteunen om het forum in de gaten te houden. Ken is herkenbaar door het woordje 'Administrator' onder hun naam. Moderatoren door het woordje 'Moderator'.

Als je je aan het registreren bent en je bent het eens met deze regels, vink dan "I agree to rules...." aan en vervolgens klik je op de knop 'Agree'. Ik ben nog altijd op zoek naar een Nederlands taalpakket, maar tot aan die tijd moet het even zo.